
VERRASSINGSMENU
'ALL-IN'
Een wisselende seizoensgebonden 4-gangen verrassingsmenu.
'All-in' met hapjes, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee met onze koekjeskar.
Opgelet: enkel beschikbaar wanneer dit vooraf bij de reservering is doorgegeven!
Verrassingsmenu 'All-in': €120 per persoon
Enkel op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagmiddag
(met uitzondering van feestdagen)
Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10
Limburgse asperges op Vlaamse wijze
Ei / Peterselie / Nootmuskaat
[Zwarte wintertruffel supplement mogelijk - €20]
** Risotto met noordzeekrab **
Pompoen / Burrata / Pompelmoes
Handgesneden steak tartaar van Belgisch rund
Kappers / Kropsla / Handgesneden Belgische frietjes
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk - €32]
* Dame blanche*
Chocolade 70% / Slagroom / Vanille
2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)
* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)
** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

LIMBURGER,
WERELDBURGER
De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.
Hamachi en bottarga
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]
Belgisch kalf 'Tonnato' 2021
** Tagliolini en kaviaar **
Risotto met Noordzeekrab
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]
* Coquille en Guanciale *
** Zwarte wintertruffel en Belgische 'Duke of Berkshire' **
Lokaal rund 'ciambotta Calabrese'
* Haspengouwse Scroppino *
Tiramisu van duindoornbes
en/of
Selectie artisanale Italo-Belgische kazen
5 gangen: €90 (enkel woe, do, vrijdagmiddag, zondagmiddag)
5 gangen: €90
* 7 gangen: €110 *
** 9 gangen: €148 **
Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €25 voor 2 personen
(tot 12u30 en 19u30)
Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10
VOORGERECHTEN
Hamachi en bottarga
Venkel / Koolrabi / Mandarijn
Belgisch kalf 'Tonnato' 2021
Mediterraanse tonijn / Kappers uit Pantelleria / Colatura van ansjovis
Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]
TUSSENGERECHTEN
Risotto met Noordzeekrab
Pompoen / Buratta / Pompelmoes
Tagliolini en kaviaar
10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' / Mossel / Kokkel
Coquille en Guanciale
Garnaal / Aardpeer / Hazelnoot 'Michel Neven'
Zwarte wintertruffel en Belgische 'Duke of Berkshire'
Knolselder / Zoete ui / Polenta
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' en zwarte wintertruffel supplement mogelijk]
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetarbot 'alla Vicentina'
Mossel / Polenta / Venkel
Wilde zeebaars 'puttanesca'
Aardappel / Aubergine / San Marzano tomaat
Kalfszwezerik en boschampignon
Polenta / Gorgonzola / Amarena kers
Lokaal rund 'ciambotta Calabrese'
Artisjok / Rode ui / San Marzano tomaat
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]
DESSERTS
Selectie artisanale Italo-Belgische kazen
Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
Tiramisu van duindoornbes
Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Karamel
Haspengouwse Scroppino
Hoogstam ijzerappel / "Double You" gin / Apples & Pearls
