top of page
Stadt_Van_Luijck_by_HungryforMore_66.jpg

VERRASSINGSMENU
'ALL-IN'

Een wisselende seizoensgebonden 4-gangen verrassingsmenu.

'All-in' met hapjes, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee met onze koekjeskar.

Opgelet: enkel beschikbaar wanneer dit vooraf bij de reservering is doorgegeven!

Verrassingsmenu 'All-in': €120 per persoon

Enkel op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagmiddag
(met uitzondering van feestdagen)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

Salade van noordzeekrab
Kropsla / Geitenkaas / Komkommer

[
10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk - €30]

** Ravioli del Plin **
Rode gamba uit Mazara / Pistache / Limoen

[
10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' supplement mogelijk - €34]

Canard à l'orange
Polenta / Pompoen / Sinaasappel
 

* Braambes en bloedperen *

Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Vanille

2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)

* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)

** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

Stadt-5.jpg

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

Stadt-3.jpg

LIMBURGER,
WERELDBURGER

De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.

Bepaalde levensmiddelen kunnen wijzigen en ingrediënten kunnen afwijken van de kaart

Salade van noordzeekrab

Belgisch kalf en otoro

 

Limburgse risotto en kaviaar

 Wilde zeebaars 'Aqua Pazza'

 * Witte truffel uit Alba *

Langoustine en 'ndjua

Zomerree uit Veluwe met Haspengouwse pruimen

Haspengouwse scroppino 

Panna cotta met Belgisch rood fruit

en/of
Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

* Menu uitbreiden met  witte truffel uit Alba: €38 *
Witte truffel ipv gerecht: €21

5 gangen: €98 (zonder risotto, langoustine en scroppino)
(Niet op vrijdag- en zaterdagavond)

6 gangen: €120 (zonder langoustine en scroppino)


 8 gangen: €148

Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €25 voor 2 personen
(tot 12u30 en 19u30)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

VOORGERECHTEN

Salade van noordzeekrab

Kropsla / Geitenkaas / Komkommer

Belgisch kalf en otoro
Kappers uit Pantelleria / Colatura van ansjovis / Limoen

Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

TUSSENGERECHTEN

Rode gamba uit Mazara
Erwt / Tuinboon / Groene asperge

 

Tagliolini en kaviaar
10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' / Mossel / Kokkel
 

Zonnevis 'Aqua Pazza'
Tomaat / Aubergine / Gerookte ricotta uit Mammola

Noorse langoustine en 'nduja
Iberico Bellota / Lamsoor / Puntpaprika

[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' en zwarte wintertruffel supplement mogelijk]
 

HOOFDGERECHTEN

Noordzeetarbot 'alla Vicentina'

Mossel / Polenta / Venkel

Wilde zeebaars 'puttanesca'
Aardappel / Aubergine / San Marzano tomaat

Kalfszwezerik en boschampignon
Aubergine
/ Courgette / 'Nduja

Lokaal rund 'Ciambotta Calabrese'
Artisjok / Aubergine / Rode ui
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]


DESSERTS
 

Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
 

Tiramisu van duindoornbes

Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Karamel

Haspengouwse Scroppino

Hoogstam ijzerappel / "Double You" gin / Apples & Pearls
 

bottom of page