Stadt_Van_Luijck_by_HungryforMore_66.jpg

VERRASSINGSMENU
'ALL-IN'

Een wisselende seizoensgebonden 4-gangen verrassingsmenu.

'All-in' met hapjes, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee met onze koekjeskar.

Opgelet: enkel beschikbaar wanneer dit vooraf bij de reservering is doorgegeven!

Verrassingsmenu 'All-in': €120 per persoon

Enkel op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagmiddag
(met uitzondering van feestdagen)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

Noordzee pijlinktvis
Gerookte forel / Venkel / Pompelmoes

[10g Royal Belgian Caviar 'Gold' supplement mogelijk - €25]

** Risotto eend **
Pompoen / Gerookte ricotta uit Mammola / Hazelnoot 'Michel Neven'

[Zwarte wintertruffel uit Italië - supplement mogelijk]
 

Heilbot 'dugléré'
Mossel / Aardappel / Peterselie

 

* 3x sorbet *

3 verschillende bereidingen

2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)

* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)

** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

Stadt-5.jpg

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

Stadt-3.jpg

LIMBURGER,
WERELDBURGER

De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.

Oester, Hamachi en roze gamba
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

Noordzee fregola 'frutti di mare'

 

Noordzee octopus, mossel en aardappel
[10g of 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]
 

** Zuid-Europese kreeft **

* Pasta ragù, Noord & Zuid *


** Kalfszwezerik en boschampignon **

Een herfstmaaltijd in goed gezelschap!

Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

en/of
 

Dames en heren, (Haspengouwse) appelen & peren

5 gangen: €90 (enkel woe, do, vrijdagmiddag, zondagmiddag)
* 6 gangen: €110 *

* 8 gangen: €148 *

Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €25 voor 2 personen
(tot 12u30 en 19u30)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

VOORGERECHTEN

Dorade Royal 'tartaar'

Haspengouwse hoogstam appel / Daikon / Bieslook
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

Oester, Hamachi en roze gamba
1 - Oester / Pruimen 'Michel Neven'
2- Hamachi / Rode biet / Geitenkaas
3 - Roze gamba 'Mazara' / Pompelmoes / Mostarda uit Cremona

Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

TUSSENGERECHTEN

Noordzee
fregola 'frutti di mare'
Noordzeevruchten / Venkel / Limoen
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

Zuid-Europese kreeft
Gerookte ricotta uit Mammola / Butternut /
'Nduja
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Texels lamsnek en grijze garnalen
'Nduja / Pecorino Crotonese / Basilicum

Pasta ragù, Noord & Zuid
1 - Bolognaise / Parmigiano Reggiano 30m

2 - Calabrese / Pecorino Crotonese
 

HOOFDGERECHTEN

Noordzeetarbot 'alla Vicentina'

Mossel / Polenta / Venkel
[10g of 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Wilde zeebaars 'puttanesca'
Aardappel / Aubergine / San Marzano tomaat
[10g of 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Kalfszwezerik en boschampignon
Polenta / Gorgonzola / Amarena kers

Lokaal rund 21 dagen gerijpt
Belgische tomaten / Wilde oregano uit Calabria / Zuiderse frieten

DESSERT
 

Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
 

Dames en heren, (Haspengouwse) appelen & peren

3 verschillende bereidingen

Siciliaanse Cassata

Chocolade 70% / Pistache uit Bronte / Sinaasappel
 

Dame Noire

Chocolade / Chocolade / Slagroom