Stadt-3.jpg

LIMBURGER,
WERELDBURGER

De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.

Een klein beetje Zuid-Italië in Sint-Truiden
[10g Royal Belgian Caviar 'Gold Label' supplement mogelijk]

** Party oester van Rocco Pollice **

 

Limburgs Goud met noordzeekrab
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

Kabeljauw in een Veronees jasje
[10g of 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

** Rode gamba uit Mazara en morille **


* Een zondagmiddag bij nonno Paolo *

* Ossobuco Milanese 'achtig iets'  *

Texel lam 'Pipi e patate'

Selectie artisanale kazen door Keanu & Paolo

of
 

Limburgse rabarbervlaai

** Siciliaanse Cassata **

5 gangen: €85 (enkel woe, do, zondagmiddag)
* 7 gangen: €115 *

* 10 gangen: €148 *

Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €19
(tot 12u30 en 19u30)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

Een klein beetje Zuid-Italië in Sint-Truiden
4 bereidingen van vis, schaal- en schelpdieren

[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk - €28]

** Risotto 'steak tartaar' **
Limburgse saffraan / Parmigiano Reggiano  / Balsamico 'Giuseppe Giusti'

[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk - €32]
 

Coquelet in volle glorie
Limburgse witte asperge / Tuinboon / Graanmosterd

 

* Coupe Belgische aardbei *

Vanille ijs / Limoncello / Munt

2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)

* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)

** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

Stadt-5.jpg

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

VOORGERECHTEN

Wilde zeebaars ‘Bellini’

Perzik / Daikon / Bieslook
[10g Royal Belgian Caviar 'Gold Label' supplement mogelijk]

Een klein beetje Zuid-Italië in Sint-Truiden
5 bereidingen van vis, schaal- en schelpdieren
[10g Royal Belgian Caviar 'Gold Label' supplement mogelijk]

Party oester van Rocco Pollice
Tomaat / Zure room / Limoen
[10g of 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

TUSSENGERECHTEN

Italo-Belgische aardappel Moscovite
Gerookte forel uit Voeren / Handgepelde grijze garnalen / 30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra'

Limburgs Goud met noordzeekrab
Limburgse witte asperge / Tuinboon / Ei
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

Rode gamba uit Mazara en morille
Linguine 'Mancini' / Nduja / Walnoot 'Michel Neven'

Een zondagmiddag bij nonno Paolo
Handgemaakte Calabrese maccheroni / Polpette / Gerookte ricotta uit Mammola
 

Ossobuco Milanese 'achtig iets'
Limburgse saffraan - Haspengouwse waterkers - Soffrito

 

HOOFDGERECHTEN

Noordzeetarbot 'alla Vicentina'

Mossel / Polenta / Venkel
[10g/30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Eend 'Prinses uit Dombes' in een Noord-Italiaans jasje
Radicchio / Rode biet / Amarena kers

Texel lam 'Pipi e patate'
Paprika / Aardappel / Aubergine

Lokaal rund 21 dagen gerijpt
Belgische tomaten / Wilde oregano uit Calabria / Zuiderse frieten

DESSERT
 

Selectie artisanale kazen door Keanu & Paolo

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
 

Limburgse rabarbervlaai

Amandel uit Avola / Vanille / Citroen

Siciliaanse Cassata

Chocolade 70% / Pistache uit Bronte / Sinaasappel
 

Dame Noire

Chocolade / Chocolade / Slagroom