Salade van Belgische tomaten
Zwaardvis / Belgische tomaten / Bottarga van tonijn

* Langoustine *
Eendenlever / Amarena kers / Hazelnoot uit Piemonte

[10g Royal Belgian Caviar 'Gold Label' supplement mogelijk]

 

Risotto 'Van Emilia-Romagna tot Limburg'
Carnaroli 'Gran Riserva' / Limburgse forel / Limoen

Italiaanse klassieker, Belgisch jasje
Noordzee octopus / Mossel / La Ratte aardappel 'Michel Neven' / Kappers uit Panteleria

[10g/30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]


 Ragù Calabrese
Calamarata 'pasta Pietro Massi' / Belgisch Lam / 3x Pecorino Crotonese D.O.P.


 * Kalfszwezerik *
Meiraap / Gorgonzola D.O.P. / Vijg

Lokaal varkentje in het Zuiden
Aubergine / Courgette / 'Nduja D.O.P.

Selectie artisanale kazen door "Keanu & Paolo"

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren

of

* Ricotta Cheesecake *

Aardbei / Framboos / Vanille


 Veggi Sanguinaccio

Chocolade 70% / Braambes / Pijnboompit

6 gangen: €89
* 9 gangen: €129 *
Supplement Antipasto Deluxe: €16
Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

Salade van Belgische tomaten
Bresaola / Belgische tomaten/ Dragon

** Risotto alla modenese **
Carnaroli 'Gran Riserva' / Parmigiano Reggiano 24m / Aceto Balsamico ‘Giusti 15j’
 

Gegrilde zwaardvis
Belgische tomaten/ Wilde oregano uit Calabria / Krieltjes

* Dame Blanche *

Chocolade 70% / Slagroom / Vanille

2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)

* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)

** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

StadLuyck-151.jpg

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

VOORGERECHTEN

Antipasto Deluxe
Selectie artisanale vleeswaren & kazen begeleid met hun garnituren

Salade van Belgische tomaten
Zwaardvis / Belgische tomaten / Bottarga van tonijn

Langoustine
Eendenlever / Amarena kers / Hazelnoot uit Piemonte

[10g Royal Belgian Caviar 'Gold Label' supplement mogelijk]


 

TUSSENGERECHTEN

Italiaanse klassieker, Belgisch jasje
Noordzee octopus / Mossel / La Ratte aardappel 'Michel Neven' / Kappers uit Panteleria

[10g/30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Risotto 'Van Emilia-Romagna tot Limburg'
Carnaroli 'Gran Riserva' / Limburgse forel / Limoen

Ragù Calabrese
Calamarata 'pasta Pietro Massi' / Belgisch lam / 3x Pecorino Crotonese D.O.P.

Kalfszwezerik
Meiraap / Gorgonzola D.O.P. / Vijg

HOOFDGERECHTEN

Noordzeetarbot 'alla Vicentina'

Mossel / Polenta / Venkel
[10g/30g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

Rode Mul 'alla Livornese'
Kappers uit Panteleria / Olijf 'Leccino' / Bladpeterselie

Lokaal varkentje in het Zuiden
Aubergine / Courgette / 'Nduja D.O.P.

Lokaal rund 21 dagen gerijpt
Belgische tomaten / Wilde oregano uit Calabria / Zuiderse frieten

DESSERT
 

Selectie artisanale kazen door "Keanu & Paolo"

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren

Sorbet

3 soorten / Brioche / Slagroom

Ricotta Cheesecake

Aardbei / Framboos / Vanille

Barbajada 'Nutella editie'

Vanille / Hazelnoot uit Piemonte I.G.P. / Espresso

Veggi Sanguinaccio

Chocolade 70% / Braambes / Pijnboompit