
VERRASSINGSMENU
'ALL-IN'
Een wisselende seizoensgebonden 4-gangen verrassingsmenu.
'All-in' met hapjes, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee met onze koekjeskar.
Opgelet: enkel beschikbaar wanneer dit vooraf bij de reservering is doorgegeven!
Verrassingsmenu 'All-in': €120 per persoon
Enkel op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagmiddag
(met uitzondering van feestdagen)
Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10
Salade van noordzeekrab
Kropsla / Geitenkaas / Komkommer
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk - €30]
** Ravioli del Plin **
Rode gamba uit Mazara / Pistache / Limoen
[10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' supplement mogelijk - €34]
Canard à l'orange
Polenta / Pompoen / Sinaasappel
* Braambes en bloedperen *
Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Vanille
2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)
* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)
** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

LIMBURGER,
WERELDBURGER
De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.
Bepaalde levensmiddelen kunnen wijzigen en ingrediënten kunnen afwijken van de kaart
Salade van noordzeekrab
Belgisch kalf en otoro
Limburgse risotto en kaviaar
Wilde zeebaars 'Aqua Pazza'
* Witte truffel uit Alba *
Langoustine en 'ndjua
Zomerree uit Veluwe met Haspengouwse pruimen
Haspengouwse scroppino
Panna cotta met Belgisch rood fruit
en/of
Selectie artisanale Italo-Belgische kazen
* Menu uitbreiden met witte truffel uit Alba: €38 *
Witte truffel ipv gerecht: €21
5 gangen: €98 (zonder risotto, langoustine en scroppino)
(Niet op vrijdag- en zaterdagavond)
6 gangen: €120 (zonder langoustine en scroppino)
8 gangen: €148
Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €25 voor 2 personen
(tot 12u30 en 19u30)
Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10
VOORGERECHTEN
Salade van noordzeekrab
Kropsla / Geitenkaas / Komkommer
Belgisch kalf en otoro
Kappers uit Pantelleria / Colatura van ansjovis / Limoen
Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]
TUSSENGERECHTEN
Rode gamba uit Mazara
Erwt / Tuinboon / Groene asperge
Tagliolini en kaviaar
10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' / Mossel / Kokkel
Zonnevis 'Aqua Pazza'
Tomaat / Aubergine / Gerookte ricotta uit Mammola
Noorse langoustine en 'nduja
Iberico Bellota / Lamsoor / Puntpaprika
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' en zwarte wintertruffel supplement mogelijk]
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetarbot 'alla Vicentina'
Mossel / Polenta / Venkel
Wilde zeebaars 'puttanesca'
Aardappel / Aubergine / San Marzano tomaat
Kalfszwezerik en boschampignon
Aubergine / Courgette / 'Nduja
Lokaal rund 'Ciambotta Calabrese'
Artisjok / Aubergine / Rode ui
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]
DESSERTS
Selectie artisanale Italo-Belgische kazen
Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
Tiramisu van duindoornbes
Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Karamel
Haspengouwse Scroppino
Hoogstam ijzerappel / "Double You" gin / Apples & Pearls
