top of page
Stadt_Van_Luijck_by_HungryforMore_66.jpg

VERRASSINGSMENU
'ALL-IN'

Een wisselende seizoensgebonden 4-gangen verrassingsmenu.

'All-in' met hapjes, aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee met onze koekjeskar.

Opgelet: enkel beschikbaar wanneer dit vooraf bij de reservering is doorgegeven!

Verrassingsmenu 'All-in': €120 per persoon

Enkel op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagmiddag
(met uitzondering van feestdagen)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

Limburgse asperges op Vlaamse wijze
Ei / Peterselie / Nootmuskaat

[Zwarte wintertruffel supplement mogelijk - €20]
 

** Risotto met noordzeekrab **
Pompoen / Burrata
/ Pompelmoes

Handgesneden steak tartaar van Belgisch rund
Kappers / Kropsla / Handgesneden Belgische frietjes

[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk - €32]
 

* Dame blanche*

Chocolade 70% / Slagroom / Vanille
 

2 gangen: €39
(voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee met koffiekar)

* 3 gangen: €47 *
(voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)

** 4 gangen: €63 **
(voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

Stadt-5.jpg

LUNCH
(Enkel van woensdag tot vrijdagmiddag)

Stadt-3.jpg

LIMBURGER,
WERELDBURGER

De huidige menu laat ons niet toe om vegetarische dieetwensen in te willigen.

Hamachi en bottarga
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

Belgisch kalf 'Tonnato' 2021

 

** Tagliolini en kaviaar **

Risotto met Noordzeekrab
[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]

* Coquille en Guanciale *


** Zwarte wintertruffel en Belgische 'Duke of Berkshire' **

Lokaal rund 'ciambotta Calabrese'

* Haspengouwse Scroppino
* 

Tiramisu van duindoornbes

en/of
 

Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

5 gangen: €90 (enkel woe, do, vrijdagmiddag, zondagmiddag)
5 gangen: €90
* 7 gangen: €110 *

** 9 gangen: €148 **

Supplement Antipasto Calabrese Deluxe: €25 voor 2 personen
(tot 12u30 en 19u30)

Supplement kazen: €17
Kazen ipv dessert: €10

VOORGERECHTEN

Hamachi en bottarga

Venkel / Koolrabi / Mandarijn

Belgisch kalf 'Tonnato' 2021
Mediterraanse tonijn / Kappers uit Pantelleria / Colatura van ansjovis

Langoustine en eendenlever
Venkel - Amarena kers - Hazelnoot 'Michel Neven'
[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' supplement mogelijk]

 

TUSSENGERECHTEN

Risotto met Noordzeekrab
Pompoen / Buratta / Pompelmoes

 

Tagliolini en kaviaar
10g Royal Belgian Caviar 'Osciëtra' / Mossel / Kokkel
 

Coquille en Guanciale
Garnaal / Aardpeer / Hazelnoot 'Michel Neven'

Zwarte wintertruffel en Belgische 'Duke of Berkshire'
Knolselder / Zoete ui / Polenta

[10g Royal Belgian Caviar 'Platinum' en zwarte wintertruffel supplement mogelijk]
 

HOOFDGERECHTEN

Noordzeetarbot 'alla Vicentina'

Mossel / Polenta / Venkel

Wilde zeebaars 'puttanesca'
Aardappel / Aubergine / San Marzano tomaat

Kalfszwezerik en boschampignon
Polenta / Gorgonzola / Amarena kers

Lokaal rund 'ciambotta Calabrese'
Artisjok / Rode ui / San Marzano tomaat

[10g Royal Belgian Caviar 'Oscietra' supplement mogelijk]


DESSERTS
 

Selectie artisanale Italo-Belgische kazen

Vruchten en notenbroden / Chutneys en confituren
 

Tiramisu van duindoornbes

Chocolade 70% / Amandel uit Avola / Karamel

Haspengouwse Scroppino

Hoogstam ijzerappel / "Double You" gin / Apples & Pearls
 

bottom of page