top of page

DEGUSTATIE

DORADE
rode biet - karnemelk - koriander

 

ST.JACOBS UIT DIEPPE
pastinaak - zeekraal - kokkel

Royal Belgian Caviar +€10

​

NOORDZEE TARBOT
pompoen - granaatappel - kapperblad

​

VARKENSWANG*
walnoot - Achelse blauwe - aardpeer

​

REEBOK

boerenkool - bospaddenstoel - spruitjes

​

PANDANBLAD*
kokos - pistache - matcha

en/of selectie artisanale kazen

​

PEER SAINT RÉMY

Omerta - Madong 70% - hazelnoot

5 gangen: €110

7 gangen: €142

​

Supplement kazen: €17
Kazen i.p.v. dessert: €10

​

Ons degustatiemenu is tijdens lunchmomenten enkel mogelijk mits vermelding bij de reservatie.

Als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe menu's en speciale gelegenheden? [Klik hier]

​

[Dieetwensen en/of allergie?]

bottom of page