DEGUSTATIE
NOORDZEEKRAB
koolrabi - yuzu - mierikswortel
TARTAAR HOLSTEIN RUND
beukenzwam - sesam - vintage soja
​
ST.JACOBS UIT DIEPPE
grijze garnaal - pastinaak - hazelnoot
Royal Belgian Caviar +€10
​
RODE POON*
aardpeer - granaatappel - beurre blanc
​
REEBOK
Hokkaido-pompoen - bospaddenstoel - boerenkool
​
SAINT RÉMY PEER
chocolade 70% - amandel - kaneel
en/of selectie artisanale kazen​
5 gangen: €110
6 gangen: €130
​
Supplement kazen: €17
Kazen i.p.v. dessert: €10
​
Ons degustatiemenu is tijdens lunchmomenten enkel mogelijk mits vermelding bij de reservatie.
Als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe menu's en speciale gelegenheden? [Klik hier]
​​
Gelieve ons tijdig te informeren over allergieën of dieetwensen. Bij last-minute wijzigingen kan een supplement worden aangerekend om onze kwaliteit en service te garanderen.