top of page

On est arrivé

Want u thuis voelen, dat is waar het om draait. Ideaal gelegen in het stedelijke hart van Sint-Truiden bevindt u zich in een ware harmonie van rust en levendigheid, de perfecte combinatie voor het creëren van een verfijnd kader dat zowel huiselijkheid als vakantie uitstraalt. 

Authenticiteit en karakter. Dat is wie en waar we zijn. U bent welgekomen om bekoord te worden, zij het binnen of buiten. Laat u beroeren door de sprekende setting en beleef uw culinair moment in alle stijl en comfort. Alsof u thuis was. Vous êtes arrivés.

StadLuyck-62.jpg
StadLuyck-14.jpg

Waar de vogels nog fluiten

Maak kennis met de plaats waar de tuinen verscholen liggen achter de monumentale herinneringen van weleer en de bloesems wederkeren als het waren de kleuren op uw bord. Of misschien was het uw bord, want hier zijn smaken niet ver verwijderd van hun oorsprong.

Waar beton geen hoogtij viert en bomen niet wijken, daar vindt u onze trompetvogel terug. Hij staat symbool voor het verdwijnen van de stadsvogels en vertegenwoordigt alles wat groen en duurzaam is. Het smaakt zoals het klinkt, puur én lokaal. 

Smakelijk.

bottom of page