top of page

PAOLO POLLICE
Chef-Kok

Geboren in het hart van Limburg met Calabrische roots brengt deze 32-jarige topchef u terug naar de essentie van alles wat lokaal en duurzaam is.

Paolo is strikt en to the point, maar z'n enthousiasme en amicaliteit verraden z'n passie voor nostalgie en gezelligheid. Zijn gerechten zijn eenvoudig maar verfijnd, lokaal maar Zuiders, de prikkel op de tong die u nooit eerder ervaarde.

​​Eerlijkheid op een bord, daar staat hij garant voor. En geniet daarvan vooral met zijn hartelijke babbel erbij.

StadLuyck-179.jpg
DSC_8607-bewerkt-2.jpg

TEAM
Toppers in zaal en keuken

Geselecteerd op basis van hun ervaringen en complementaire kwaliteiten en klaar om u in de watten te leggen. Jong en gemotiveerd, altijd even spontaan en goedlachs. Maar vergis u niet: achter hun spontane flair schuilt in eenieder van het team een gepassioneerd gastronoom en keiharde werker.

bottom of page