Achter elk culinair verhaal gaan een hoop gedreven mensen schuil. Ook De Stadt Van Luijck zou niet bestaan zonder deze drijvende krachten. Maak kennis met ons team, een verzameling van jonge, getalenteerde en ambitieuze toppers in de keuken en in de zaal. Zelf zin gekregen om op een uitdagende plek te werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Pajtim Bajrami
Chef

"Mijn hele jeugd draaide rond koken. Uitgaan interesseerde me niet, ik wilde excelleren in het werken met de juiste smaken en combinaties. Ik heb de kans gehad om in verschillende topkeukens ervaring op te doen en te zien hoe het (niet) moet. Nu ik zelf aan het roer sta probeer ik mezelf nog steeds te overtreffen. Mijn vrouw Ardita is een welgekomen steun en toeverlaat in dit gebeuren, en samen met de rest van het team proberen wij te zorgen voor een culinaire ervaring die nog lang in het geheugen zal liggen."

"Ik streef naar perfectie, iedere dag opnieuw. Elk bord dat mijn keuken verlaat, moet mensen ontroeren."

1/1

Gunther Craninx
Sommelier

 

Ook Gunther was op jonge leeftijd al gepassioneerd door koken. “Mensen in de watten leggen, is wat ik het liefst doe. Tijdens mijn opleiding aan de hotelschool in Herk-de-Stad ontdekte ik mijn passie voor wijnen en heb me dan gespecialiseerd in “wijn- en drankenkennis” aan Ter Duinen in Koksijde. Ik mocht sinds al enkele gerenommeerde prijzen in ontvangst nemen zoals ‘Meilleur Jeune Sommelier du Val de Loire’ en ‘Trofee Jo Vanderhassel’.”

 

“Bij een goede wijn moet vooral de prijs-kwaliteitverhouding kloppen zodat die steeds aan de verwachting kan voldoen. Ik baseer me nog steeds op de klassieke degustatie voor het bepalen van de selectie, waarbij de smaak en afdronk steeds doorslaggevend zijn. Ik heb een voorkeur voor Europese wijnen en dat zie je zo gevarieerd mogelijk terugkomen in de wijnkeuze bij de gerechten. Er zit altijd wel een Franse wijn tussen, maar ook Belgische, Duitse en Italiaanse wijnen komen aan beurt, steeds in functie van het geserveerde gerecht.”

1/1