Achter elk culinair verhaal gaan een hoop gedreven mensen schuil. Ook De Stadt Van Luijck zou niet bestaan zonder deze drijvende krachten. Maak kennis met ons team, een verzameling van jonge, getalenteerde en ambitieuze toppers in de keuken en in de zaal. Zelf zin gekregen om op een uitdagende plek te werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Pajtim Bajrami
Chef

"Mijn hele jeugd draaide rond koken. Uitgaan interesseerde me niet, ik wilde excelleren in het werken met de juiste smaken en combinaties. Ik heb de kans gehad om in verschillende topkeukens ervaring op te doen en te zien hoe het (niet) moet. Nu ik zelf aan het roer sta probeer ik mezelf nog steeds te overtreffen. Mijn vrouw Ardita is een welgekomen steun en toeverlaat in dit gebeuren, en samen met de rest van het team proberen wij te zorgen voor een culinaire ervaring die nog lang in het geheugen zal liggen."

"Ik streef naar perfectie, iedere dag opnieuw. Elk bord dat mijn keuken verlaat, moet mensen ontroeren."

Willem Sels
Sous-Chef

Met zijn drieëntwintig lentes is Willem één van de jongste talenten in de keuken van De Stadt Van Luijck. Daar ook Willems passie voor koken van jongs af aan doorschemerde, begon hij dan ook vlak na zijn studies met werken in het restaurant. Hij begon zijn carrière aan de patisserie om zich langzaam maar zeker op te werken tot de rechterhand van Pajtim.

Ook Willem beoogt dezelfde standaarden en zijn ambitie is dan ook niet minder dan een volmaakte keuken af te leveren.

Keanu Loomans
Maître d'Hôtel

Ik was vijftien toen ik zonder enige ervaring in de gastronomie terecht kwam onder leercontract. Het duurde niet lang voordat mijn grote interesse in wijnen, kazen en algemene gastronomie doorschemerde. Ik kreeg de kans in verscheidene topzaken in Limburg en omstreken in de zaal als in de keuken, waardoor ik de echte liefde van het vak ontdekte.

Het was mijn droom om op een mooie plek als hier als maître te kunnen werken en ik heb deze kans dan ook meteen met beide handen gegrepen. Ik hou zelf van een iets lossere, huishoudelijke sfeer waarin de mensen zich thuis voelen maar ook op hun wenken bediend worden. Zelf ben ik een grote liefhebber van alles wat met goed eten en drinken te maken heeft, doch ik sta altijd open voor vernieuwing of verbetering.