en/of

Pajtim Bajrami

"Elk bord dat mijn keuken verlaat, moet mensen ontroeren"

LUNCHMENU

Een 3-gangenmenu naargelang marktaanbod en seizoen: 45 euro | Aangepaste wijnen: 17 euro | woensdag t.e.m. vrijdag van 12.00-14.00


 

MENU STADT VAN LUIJCK
 

5-gangen: 85 euro (met aangepaste wijnen: 110 euro) | *6-gangen: 95 euro (met aangepaste wijnen: 130 euro) | Glas dessertwijn: 10 euro

NOORZEEKRAB

komkommer I zuring I avocado

COQUILLE

foie I aardpeer I dashi

TARBOT*

paling I knolselder I hollandaise

ANJOU DUIF

pompoen I aubergine I polenta

MANGO

citrus I yoghurt I passievrucht
 

CHEESECAKE

caramel I kokos I framboos

of

 

​​KAASBORDJE VAN TRICHT

wekelijks gekozen door onze chef
 

(kaas i.p.v. dessert - supplement 8 euro)

 

 

1/1

A LA CARTE

op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag

VOORGERECHTEN

FOIE

rode biet I paling I appel

NOORZEEKRAB

komkommer I zuring I avocado

COQUILLE

foie I aardpeer I dashi

POMME MOSCOVITE

aardappel I kaviaar I zure room

TARBOT

paling I knolselder I hollandaise

NAGERECHTEN

MANGO

citrus I yoghurt I passievrucht
 

CHEESECAKE

caramel I kokos I framboos

DAME BLANCHE

deze wordt u aan tafel geserveerd
 

​​KAASBORDJE VAN TRICHT

wekelijks gekozen door onze chef

WAYGU A5 N°10 (Enkel per 2 pers.)
kropsla I pommes pont neuf I asperge

VISSUGGESTIE
volgens dagaanbod

ANJOU DUIF

pompoen I aubergine I polenta

RUNDS ROSSINI

filet pur I truffel I ganzenlever I handgesneden frietjes

HOOFDGERECHTEN