top of page
LOGO ZEER KLEIN.png

Welkom in gastronomisch restaurant "De Stadt van Luijck". Chef Paolo combineert zijn Calabrese roots met de Belgisch-Franse keuken, wat resulteert in een verfijnde Italo-Belgische kaart, een culinaire synthese van authentieke smaken en hoogwaardige lokale producten.

In de gerenoveerde notariswoning in het centrum van Sint-Truiden komt u terecht in een stadspaleis uit de 18e eeuw, waar u wordt ondergedompeld in de statigheid van weleer, gecombineerd met hedendaagse accenten en moderne kunst.

StadLuyck-107.jpg
StadLuyck-50.jpg

Authenticiteit & Karakter
Een unieke locatie

Of het nu gaat om een zakenlunch of u wilt gewoon genieten van lekker eten in Sint-Truiden, u thuis voelen, dat is waar het om draait. Ideaal gelegen in het centrum van de stad bevindt u zich in een ware harmonie van rust en levendigheid, de perfecte combinatie voor het creëren van een verfijnd kader dat zowel huiselijkheid als vakantie uitstraalt.

Jong Geweld
Met een culinaire passie

Wij zijn een jong en ambitieus team, klaar om u het beste van onszelf te geven. Onze uitgesproken persoonlijkheden en eindeloos enthousiasme zijn de ultieme basis voor een gewaagde, doch herkenbare keuken.

U culinair in de watten leggen, dat is onze passie. En dat zal u geproefd hebben.

StadLuyck-187.jpg
StadLuyck-77.jpg

Een wereld van verschil
Een reis naar Italië en terug

De keuken valt nog het meest te beschrijven als Italo-Belgisch, waarin lokale streekproducten en Italiaanse elementen hand in hand gaan. Gedurfde combinaties zorgen voor unieke smaakexplosies. Een kaart vol verrassingen, gerechten met een verhaal. Een knipoog naar het verleden met een moderne touch.  

Lekker lunchen in Sint-Truiden? Onze gerechten zijn exclusief doch toegankelijk, gemaakt met het grootste hart voor eenieder van onze gasten.

Stadt_Van_Luijck_by_HungryforMore_104.jpg
StadLuyck-155.jpg
StadLuyck-42.jpg
bottom of page